Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Pláteník, jakou vizi či myšlenky pro rozvoj "našeho" máte Vy? Nejsem politik, ale Váš smutný článek mě trochu naštval. Slovní výraz "fake news" je jako když křičí zloděj:"Chyťte zloděje". Kritizujete ohlížení se zpět - ale je třeba poznat aspoň pár řádek naší minulosti. Obdivujete Izrael, stát s tvrdou a jasnou politikou. V Evropě, když se někdo začne chovat takto státotvorně, je okamžitě viditelně napaden Vašimi kolegy v médiích a naším ímpériem: "Konec demokracie!", "Nacionalismus!", "Autoritativní režim!"

Pane Václave, já nevím, jestli schválně bojujete proti mojí a Vaší zemi, ale vlastní příběhy naší země bez mít "nejraději sám sebe" nelze. Buď se stáváme sami sebou a rosteme, nebo se rozpouštíme v přitakávání druhým. Novináři naši zemi zradili, píší jen co se po nich chce. V Rusku napíšou a vyjde jim jejich psaní, zaplatí za to někdy životem. U nás poslouchají ideologický diktát, píší jak hodinky: FAKE NEWS! ...

0 0
možnosti

J22i59r53i 21T35i11c47h24y

24. 4. 2018 16:59

Moje zkusenost s "mladsimi" lidmi ukazuje, ze neznaji minulost, maji slabe narodni uvedomneni, neplanuji do budoucnosti a ziji vice mene jen pro dnesek.

0 0
možnosti

Také si to myslím. Proto mě překvapují názory i zde od vzdělaných blogerů - s nadsázkou - až vyhynou staré struktury a jejich pohrobci tak nastane pro Česko parádní období ...

0 0
možnosti

A co výplod Babiše? Ten je plný vizí. Ale vážně - kromě AB nikdo žádnou vizi nepředložil - ani Filip nebo Kalousek.

Včera jsem sledoval videa co všechno dokázali Maďaři při 1000 let státnosti (1896) v Budapešti postavit. Nejen parlament, (dnes) staré metro. Při tehdejší úrovni techniky. V Praze se nepostavilo nic.

0 0
možnosti

Podle reprezentativního průzkumu z března 2018 mají Češi ze všech národností žijících v Česku nejraději sami sebe

.......................

A vy se domníváte, že v tomto ohledu jsme výjimka?

Nevšiml jsem si, že by například Bulhaři fandili Skotům, když se hraje utkání Skotsko-Bulharsko, nebo že by naopak Skotové fandili Bulharům.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Lidovec a včelař z Valašska. Zástupce ředitele Evropské akademie pro demokracii.